Live Score

Κόροιβος Αμαλιάδας: Επίσκεψη και στο Βούναργο

Η αγάπη των νεαρών παιδιών για την ομάδα είναι τεράστια και σήμερα συνεχίστηκαν οι επισκέψεις σε σχολεία της Ηλείας, με το Βούναργο να παίρνει τη σκυτάλη.

Αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τους Σωτήρη Γκιουλέκα, Νίκο Λυμπάρη, Νίκο Στυλιανού και Γιάννη Θανόπουλο, παρουσία του συνεργάτη του Βασίλη Νιπεργιάλη, Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλου, επισκέφθηκαν το γυμνάσιο και το λύκειο της περιοχής, μέσα σε αποθέωση από τους μαθητές.
Η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή και υπήρξε παράλληλα η παρουσίαση του Κοροίβου μέσω video wall. Επί μία ώρας, τα μέλη των κυανόλευκων... ανακρίθηκαν από μαθητές και καθηγητές, ενώ στη συνέχεια έγινε το... αδιαχώρητο, με τους αθλητές να υπογράφουν άπειρα αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τα παιδιά.

koroivos vounargo3
Χαράλαμπος Ανδρουτσόπουλος (Διευθυντής Λυκείου Βουνάργου): "Υποδεχόμαστε με μεγάλη μας χαρά την αντιπροσωπεία του Κοροίβου, μιας ομάδας που πέτυχε το ακατόρθωτο, ανεβαίνοντας στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ. Είναι μια επιτυχία που μας κάνει όλους υπερήφανους, όχι μόνο εμάς, αλλά και ολόκληρη την Ηλεία. Έδειξαν το ψυχικό σθένος που χρειαζόταν για μια τέτοια επιτυχία και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές, στους παράγοντες και φυσικά στον κόσμο που στήριξε αυτή την προσπάθεια. Τους ευχόμαστε να έχουν ανάλογη πορεία και στην Α1. Πάντα οι μαθητές έχουν σαν πρότυπα τους σπουδαίους αθλητές και δη όταν πρόκειται για πρωταθλητές, καθώς τα συναισθήματά τους γίνονται πιο έντονα, ανεβαίνουν ψυχικά και σίγουρα θέλουν να τους μοιάσουν".

koroivos voumargo4
Κωστούλα Σακκά (Διευθύντρια Γυμνασίου Βουνάργου): "Συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Είμαστε χαρούμενοι που σας βλέπουμε εδώ μαζί μας. Η επιτυχία σας είναι σημαντική για ολόκληρο το νομό και τα νέα παιδιά θα προσπαθήσουν να σας μοιάσουν. Εύχομαι να έχετε ανάλογες επιτυχίες και στη μεγάλη πρόκληση της Α1".
Δημήτρης Σκούτας (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής): "Συγχαρητήρια στον Κόροιβο, στους παίκτες και όλο το τιμ του. Ήταν ένας άθλος αυτός που πέτυχε και έκανε περήφανο έναν ολόκληρο νομό. Είναι μεγάλη υπόθεση για την πόλη της Αμαλιάδας, αλλά και γενικότερα για την Ηλεία να υπάρχει μια ομάδα στην Α1. Είναι σημαντικό για τους μαθητές που τους είχαν απέναντί τους και είμαι σίγουρος πως πέρασαν μια εποικοδομητική ώρα μαζί τους".

koroivos vounargo2

Φιέστα με πολλά happenings

Μια αξέχαστη γιορτή υπόσχονται η διοίκηση του Κοροίβου και ο Δήμος Ήλιδας στην αυριανή φιέστα για την άνοδο στην Α1 Εθνική.
Το Σάββατο, λοιπόν, όλη η Αμαλιάδας και ο νομός θα γιορτάζουν και οι διοργανωτές καλούν όλους τους φίλους του μπάσκετ, όπως δώσουν το «παρών».
Μάλιστα εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση με το πλήρες πρόγραμμα:
«Ο Α.Σ. ΚΟΡΟΙΒΟΣ- Τμήμα Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Ήλιδας, καλούν όλους τους πολίτες του δήμου Ήλιδας, όλους τους πολίτες του Νομού Ηλείας, να γιορτάσουμε μαζί τη μεγάλη νίκη ανόδου της ομάδας στην Α1 κατηγορία.
Το Σάββατο 10 Μαΐου στις 9 το βράδυ, μετά τον αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο με την Αγία Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή για την πρόκριση της ομάδας στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα.
Ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης θα απονείμει κύπελλο και μετάλλια στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ, για τη μεγάλη επιτυχία που κάνει περήφανο ολόκληρο το Νομό και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Αμαλιαδίτη καλλιτέχνη, που διαπρέπει σε Πάτρα και Αθήνα, Θεολόγο Αναγνωστόπουλο και τη δεκαμελή ορχήστρα του. Εκεί θα βρίσκονται οι Cheerleaders της Εθνικής Ελλάδας και του Ολυμπιακού και η γιορτή περιλαμβάνει πολλά happenings, ενώ βεγγαλικά θα δώσουν χρώμα στην ατμόσφαιρα.
Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχία της ομάδας που ενώνει την Ηλεία».

  • 08/05/2014 - 23:23