Live Score

Διαμαντόπουλος: "Πώς θα κάνουν Χριστούγεννα οι εργαζόμενοι;"

 

O Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε κατέγραψε τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Τα συμπληρώματα διατροφής που λείπουν, οι απλήρωτοι υπάλληλοι και όλα τα δεδομένα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Μπορεί να μην ανήκει στο... οργανόγραμμα του Παναθηναϊκού αλλά από το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε τον άτυπο ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στη "Live Sport" και στην οποία αναφέρθηκε σε όλες τις λεπτομέρειες της πράσινης καθημερινότητας.

Σε αυτή αναφέρεται στην επιλογή του να εμπλακεί με τους πράσινους, τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι και αποτυπώνει τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα από τη συνέντευξη

Για τον λόγο που δέχθηκε την πρόταση από τον Παναθηναϊκό και εάν θα το ξαναέκανε στο μέλλον: "Μου το ζήτησε ο κ. Αλαφούζος, αλλά καταλυτικό ρόλο έπαιξε η επιθυμία του Μαρίνου. Δέχθηκα την πρόταση για τον Μαρίνο. Ξεκάθαρα. Αν μου το ζητούσε ο Μαρίνος, φυσικά. Όχι μόνο επειδή είναι φίλος μου, αλλά γιατί τον θαυμάζω και γιατί ξέρω τη δουλειά του".

Για τους στόχους που τέθηκαν και για το εάν ήξεραν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα αποχωρούσε: "Βάλαμε στόχους μαζί με τη διοίκηση. Η οποία μας ενημέρωσε ότι το μπάτζετ πρέπει να μειωθεί. Με την αποχώρηση του Ιμπάρμπο είχε πάει περίπου στα 20 εκατομμύρια ευρώ και το κατεβάσαμε στα 11. Είχαμε την εικόνα ότι θα παρέμενε στην ομάδα με την τάση να αποχωρήσει όταν ομαλοποιούνταν τα πράγματα και βρισκόταν διάδοχη κατάσταση. Μέχρι τότε θεωρούσαμε ότι θα παρέμενε στην ομάδα ως εγγυητής. Δεν είχαμε την εικόνα της άμεσης αποχώρησης. Βλέπαμε έναν άνθρωπο που είχε κουραστεί μεν, αλλά ήταν δεσμευμένος απέναντι στο μπάτζετ των 11 εκ. ευρώ. Είχαν έρθει και κάποια χρήματα από πωλήσεις. Οπότε ναι, υπήρξε μεγάλος αιφνιδιασμός".

Για το αν πέρασε τότε από το μυαλό του Ουζουνίδη να φύγει εκείνη την περίοδο: "Καθόλου. Βεβαίως σε αυτές τις ερωτήσεις πρέπει να απαντήσει ο ίδιος, αλλά λόγω της φιλίας μας μπορώ να πω κάποια πράγματα... Το παλεύει ακόμη. Ο Έλληνας έχει μια λέξη στο λεξιλόγιό του που λέγεται φιλότιμο.  Και στη λογική ότι έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό θέλει να τιμήσει τον σύλλογο"

Ακόμα και ο Λιβάγια δεν θα ήταν έτσι στον ΠΑΟ

Για τις μεταγραφές που έγιναν και εάν πιστεύει ότι παίκτες που δεν έχουν θέλξει ακόμα με την απόδοσή τους, όπως ο Μουνιέ, θα βγουν: "Θεωρώ ότι όλες σε έναν κανονικό Παναθηναϊκό θα βγουν. Λέω θα βγουν γιατί πάντα πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα ξαναγίνει κανονικός. Πιστεύω ότι θα βγει και ο Μουνιέ. Θέλει τον χρόνο του. Προέρχεται από αγωνιστική απραξία, γι αυτό και τον πήραμε σε πολύ χαμηλή τιμή. Θεωρώ πάντως ότι αν αύριο ερχόταν στον Παναθηναϊκό ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος διαπρέπει στην ΑΕΚ, σε 10 ημέρες δεν θα ήταν έτσι όπως είναι. Θα αρχίσουν να μειώνονται τα ποσοστά επιτυχίας του... Το ασταθές περιβάλλον που ζούμε δεν μας βοηθάει να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές μας"

Για το αν είναι στεναχωρημένοι με τους Καρβουνίδη-Λυμπερόπουλο: "Δεν θυμώνω με τον Χρήστο γιατί ήθελε πάντα να είναι στην ΑΕΚ. Θεωρώ όμως ότι θα μπορούσε η όλη διαδικασία να πάει ένα μήνα μετά για να προετοιμαστούμε και να βρούμε τη διάδοχη κατάσταση. Ενώ μας το είπε και συμφωνήσαμε να πάμε σε συγκεκριμένη διαδικασία έγινε πολύ νωρίτερα, πιο βίαια. Θεωρώ μεγάλο unfair το χρονικό διάστημα που προανέφερα".

  • 07/12/2017 - 09:15