Live Score

Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης: Τίμησε την Νιχωρίτισσα πρωταθλήτρια Βασιλική Στριγά

Ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης τίμησε την ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΑ πρωταθλήτρια ΒΑΣΙΛΙΚΗ Ιωάν. ΣΤΡΙΓΑ.

Ο πρόεδρος της ΤΚ ΝΕΟΧΩΡIΟΥ Κος Βασίλειος Τσάκος καθώς και η Α’ αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού μερίμνησαν να ετοιμαστεί ο χώρος τοποθετώντας καθίσματα καθώς και τραπέζι στρωμένο να τοποθετηθούν τα λουλούδια η τιμητική πλακέτα τα αναψυκτικά και τα γλυκά.
Η πρόεδρος του ΝΝΠΔ πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης κα Άννα Γεωργιοπούλου είχε μεριμνήσει να ετοιμαστούν η τιμητική πλακέτα , να προσφερθούν λουλούδια στην τιμώμενη της εκδήλωσης και να κεραστούν γλυκό και αναψυκτικά οι παρευρισκόμενοι.
Ο κόσμος, ο οποίος είχε προσκληθεί μέσω ηλεκτρονικής δικτύωσης από τον Δήμο άρχισε να μαζεύεται από τις 8 μμ. Ο δήμαρχος Κος Μοράντ Ναμπίλ Ιωσήφ συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κο Ανδρέα Μίγκο έφτασαν στο Νεοχώρι στις 8:30μμ δικαιολογημένα λόγω θρησκευτικών υποχρεώσεων και αυτό βοήθησε να παραστούν περισσότεροι Νιχωρίτες στην εκδήλωση.
Η εκδήλωση -σεμνή τελετή χωρίς φανφάρες και πολλά πολλά… Αυτό άλλωστε ήταν και η επιθυμία της τιμώμενης. Ο Κος Δήμαρχος ξεκίνησε την ομιλία του και συνεχάρη την Βασιλική είπε στους παρευρισκομένους τον λόγο τον οποίο βρεθήκαμε σε αυτήν την εκδήλωση είπε ότι ο δήμος με δική του πρωτοβουλία θα συνεχίσει να τιμά άτομα τα οποία πρωτεύουν σε αθλητισμό και ότι άλλο κάνουν και τιμούν τον τόπο μας . Ο τόπος μας έχει μεγάλη ανάγκη να διακρίνεται και να ακούγεται μέσω των δικών του παιδιών και μεγάλων ανθρώπων είτε από το πνεύμα είτε από τον αθλητισμό.

striga vraveysi2
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ευχαρίστησε τον δήμαρχο καθώς Αντιδημάρχους δημ. συμβούλους, τοπικούς άρχοντες που αποφάσισαν να την τιμήσουν για την προσπάθειά της και τις διακρίσεις της και σαν δημότης Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης με καταγωγή από την ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ένιωσαν υποχρεωμένοι να το κάνουν.
Ευχαρίστησε επίσης τους γονείς της, τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και φυσικά δεν ξέχασε να αναφερθεί στον άνθρωπο τον οποίο της έμαθε τα μυστικά της πολεμικής τέχνης του TAEKWONDO καθώς και το να σέβεται, να εκτιμά και να αγαπά, ενώ δεν δίστασε να τον αναφέρει ως 2ο πατέρα της, καθώς ότι έχει πετύχει το οφείλει σε αυτόν. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο δάσκαλος και προπονητής τη. Είναι ο κος Σπύρος Παπαδημητρίου που εδώ και 14 χρόνια βρίσκεται στα χέρια του. Επίσης ανέφερε και προέτρεψε τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό γιατί έχει να τους προσφέρει πολλά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού και πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κα Άννα Γεωργιοπούλου έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα προς την τιμώμενη και ζήτησε συγνώμη που δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.
O δήμαρχος προσφέροντας λουλούδια έκανε και την απονομή της τιμητικής πλακέτας. Εν συνεχεία εκ μέρους του ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ο πρόεδρος Κος Βσίλειος Τσάκος της απένειμε τα εύσημα για τις διακρίσεις της και ευχαριστώντας της για την προβολή που κάνει στο χωριό μας μέσω του αθλήματος τις πρόσφερε μια πανέμορφη ανθοδέσμη Με την λήξη της σεμνής τελετής ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης είχε μεριμνήσει να προσφερθούν γλυκά και αναψυκτικά στους προσκεκλημένους του
*Το neohorikillinis.blogspot εκφράζει τα συγχαρητήριά τουγια αυτήν την πρωτοβουλία και κίνηση που έγινε από τον δήμο. Ελπίζει να συνεχίσει να τιμά τους διακριθέντες που και αυτοί με την σειρά τους τιμούν τον τόπο καταγωγής τους και αναδεικνύουν τον τόπο. Η κίνηση αυτή αποτελεί μεγάλο κίνητρο για όλους όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό ή διακρίνονται σε κάτι που κάνουν παραπάνω από τα δεδομένα.

 

  • 17/08/2016 - 17:15